Sfeervol en klassiek glas-in-lood in Venlo

Klassiek glas-in-lood

belisol-kunststof-kozijnen-glas-in-lood-300x225

Voor dit omvangrijke project met klassiek glas-in-lood in Venlo zijn zestien nieuwe glas-in-lood ramen gemaakt. Deze ramen zijn in nieuwe kunststof kozijnen geplaatst. In een van deze panelen is een oud familiewapen aangebracht. Ook deze panelen zijn ingebouwd in isolatieglas.

belisol-ramen-en-deuren-glas-in-lood-300x217

Het oude paneel met het gebrandschilderde familiewapen.

familiewapen-glas-in-lood-300x225

Detail van het nieuwe paneel.

belisol-glas-in-lood-300x278

Het nieuwe lood is op een bijzondere manier gepatineerd. Hierdoor lijkt het of het lood vele jaren oud is.

belisol-apeldoorn-300x215

Toegepaste materialen; tisch katghedraalglas, mondgeblazen Echt Antiekglas van Lamberts en Seleenglas


Kennismaking met atelier De Glazen Zee

Het atelier is gevestigd in een voormalig kerkgebouw in het centrum van Steenwijk. In deze inspirerende omgeving wordt met grote zorg en liefde gewerkt aan de mooiste ramen, stijlvolle deuren, lampen en unieke glaskunst. De Glazen Zee ontwerpt en maakt zowel traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur. Meer dan 1000 ontwerpen / voorbeelden van onder andere W. Bogtman beschikbaar!

PRODUCTEN     U kunt denken aan het ontwerpen en maken van bovenlichten, voordeuren, binnendeuren, schuifdeuren, kamer-en-suite deuren. Glas in lood voor trappenhuizen, dakkoepels, glas-in-lood lampen en raamhangers, voorzetramen en kunstobjecten.  In het atelier is oud glas-in-lood te koop.

DIENSTEN      Het ontwerpen, maken, herstellen / repareren en restaureren van glas-in-lood, monteren, brandschilderen, isoleren door bijvoorbeeld het plaatsen in isolatieglas. Kortom; van het herstellen van een gebroken ruitje tot het maken van grote en kleurrijke ramen voor een kerk. Deskundig op het gebied van inspecteren, rapporteren en adviseren.

OPDRACHTGEVERS     Het professionele atelier is ruim 15 jaar een betrouwbaar adres voor particulieren, schilders, kunstenaars, kerken en instellingen. Gesprekspartner voor aannemers, bouwbedrijven en architecten.

GILDE     Gecertificeerd lid van de ondernemersvereniging van glazeniers OVG waar de leden geselecteerd worden op vakbekwaamheid en degelijke bedrijfsvoering.

Klik hier om contact op te nemen met de glazenier

Alle portfolio-categorieën:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial