Cursus glas-in-lood

Het maken van glas-in-lood is een prachtig en ambachtelijk proces. Het geeft enorm veel voldoening als u na afloop van de cursus met uw zelfgemaakt glas-in-lood raam naar huis gaat!

Er zijn veel verschillende mogelijkheden:

Cursus A

Op de 1-daagse cursus leert u de beginselen van het vak en maakt u een eenvoudig glas-in-lood paneel. In goed overleg maken we keuze uit een aantal bestaande ontwerpen.  Deze cursus wordt op vrijdag gehouden van 9.30 tot 17.30 uur. Kosten bedragen € 120,- p.p. Dit is inclusief BTW, materiaal, lunch, koffie etc. Minimaal 3 en maximaal  4 deelnemers.

Data: 19 april – 10 mei – 14 juni – 12 juli

Deze data gaan door als er minimaal drie deelnemers zijn. Graag meerdere data opgeven en aangeven welke datum uw voorkeur heeft. Mocht u graag op een andere dag willen, en bent u met minimaal 3 personen, bel dan voor het plannen van een cursusdag op een moment dat het u goed past.


Workshop

Op deze workshop van 1 dagdeel maakt u een eenvoudig paneeltje. Het glas ligt op maat gesneden voor u klaar. De workshop wordt gehouden op een avond van 18.30 tot 21.30 uur.  De kosten bedragen €60,- p.p.  Dit is inclusief BTW, koffie etc. Minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

Data;  op dit moment is er geen datum gepland

Mocht u graag op een andere dag of tijdstip willen, en bent u met minimaal 4 personen, bel dan voor het plannen van een workshop op een moment dat het u goed past. Een leuk idee voor bijvoorbeeld een vrienden-vriendinnenclub. Prijzen zijn inclusief BTW, koffie etc. en inclusief gebruikte materialen.

Zelfstandig aan de slag

Als u graag uw eigen glas-in-lood ramen wilt maken kan dat ook! U maakt gebruik van de specifieke gereedschappen en de voorzieningen in het atelier. Als het nodig is kan ik u adviseren of verder helpen. Voorwaarde is dat u enigszins ervaren bent of bijvoorbeeld de 1-daagse cursus heeft gevolgd. De kosten bedragen 14.00 euro per uur.

Prijs is inclusief BTW, koffie etc. en exclusief de kosten van gebruikte materialen.

Neem contact op of kom even langs om de mogelijkheden te bespreken.


Cursus of Opleiding

Wilt u zich verdiepen in het vak van glazenier? Dat kan! Atelier De Glazen Zee biedt cursussen op maat aan. U wordt dan persoonlijk begeleid door de glazenier, afhankelijk van wat u wenst of nodig hebt. In de middag gaat u met het geleerde zelfstandig aan de slag. Wat u nodig hebt en hoe u persoonlijke cursus eruit ziet, bepaalt u overleg met de glazenier. Wellicht een mooie opstap naar een eigen atelier?

Persoonlijke begeleiding:  37.50 euro per uur. Zelfstandig aan de slag: 14.00 euro per uur. Prijzen zijn inclusief BTW, koffie etc. en exclusief gebruikte materialen.


Team-building / Familie-activiteit

Naast de cursussen met een min-of-meer vast programma is het natuurlijk mogelijk om in onderling overleg een programma vast te stellen. Bijvoorbeeld als onderdeel van een bedrijfs-uitje, vrijgezellenparty of een familiedag. Met z´n allen bezig zijn bindt samen. En het leuke is dat na afloop van de gezamenlijke inspanning er een mooi en blijvend resultaat overblijft! De catering kan eventueel in overleg worden verzorgd. En niet onbelangrijk; deze activiteit is niet van het weer afhankelijk.  Informeer naar de mogelijkheden. Maximaal zeven deelnemers.

Het atelier ligt in het centrum van Steenwijk op loopafstand (4 minuten) van het NS-station. Bij het atelier is voldoende (gratis) parkeergelegenheid .


Inschrijven

U kunt bellen of mailen voor meer informatie en voor het inschrijven.


Voorwaarden;

  1. Deelname aan de cursus is op eigen risico.
  2. Bij onvoldoende aanmeldingen beslist glas-in-lood atelier De Glazen Zee of de cursus al dan niet doorgaat.
  3. Betaling; contant bij aanvang van de cursus of per overboeking voor aanvang van de cursus.
  4. Bij het bepalen van het te maken ontwerp, de afmetingen en de toe te passen materialen beslist uiteindelijk glas-in-lood atelier De Glazen Zee.
  5. Annuleren binnen 5 werkdagen voor aanvang van de cursus is helaas niet mogelijk.

Cadeau-tip Geef een glas-in-lood cursus cadeau!

bon-cursus-glas-in-lood-487x343

Hoe bestelt u deze bon?

Geef uw naam en adres op met vermelding van formaat van de cadeaubon. Dat kan per mail of telefonisch.  06-50991957 / info@deglazenzee.nl. U ontvangt per omgaande de rekening. Na ontvangst van de betaling ontvangt u de cadeaubon per post. De bon is geprint op luxe foto-papier op A5 formaat, en wordt in een stevige envelop naar u opgestuurd. De bonnen kunnen ook in het atelier afgehaald en betaald worden.

Gastenverblijf

Overnacht in het gastenverblijf van het atelier en maak er een paar mooie dagen van.  Kijk op de site van B&B “Slapen in de kerk” voor prijzen en beschikbaarheid.         

www.slapenindekerk.nl