Glas-in-lood voorzetramen Havelte

Glas-in-lood voorzetramen voor woonhuis in Havelte

Glas-in-lood voorzetramen voor een huis in Havelte in de typerende jaren-dertig stijl. Deze panelen zijn extra zwaar verstevigd en voorzien van een driedubbele omlijsting. Aan de panelen zijn ophangogen bevesgtigd waarmee de panelen precies op "ooghoogte" opgehangen kunnen worden.   Deze panelen zijn gemaakt van lichtgroen mondgeblazen antiekglas en Mystic Kathedraalglas in verschillende tinten.

glas-in-lood-voorzetramen-havelte-500x339

voorbeeld-glas-in-lood-raam-200x177

Voor deze panelen is gebruik gemaakt van standaardontwerp 107-b.

Klik hier voor meer standaardontwerpen


Kennismaking met atelier De Glazen Zee

Het atelier is gevestigd in een voormalig kerkgebouw in het centrum van Steenwijk. In deze inspirerende omgeving wordt met grote zorg en liefde gewerkt aan de mooiste ramen, stijlvolle deuren, lampen en unieke glaskunst. De Glazen Zee ontwerpt en maakt zowel traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur. Meer dan 1000 ontwerpen / voorbeelden van onder andere W. Bogtman beschikbaar!

PRODUCTEN     U kunt denken aan het ontwerpen en maken van bovenlichten, voordeuren, binnendeuren, schuifdeuren, kamer-en-suite deuren. Glas in lood voor trappenhuizen, dakkoepels, glas-in-lood lampen en raamhangers, voorzetramen en kunstobjecten.  In het atelier is oud glas-in-lood te koop.

DIENSTEN      Het ontwerpen, maken, herstellen / repareren en restaureren van glas-in-lood, monteren, brandschilderen, isoleren door bijvoorbeeld het plaatsen in isolatieglas. Kortom; van het herstellen van een gebroken ruitje tot het maken van grote en kleurrijke ramen voor een kerk. Deskundig op het gebied van inspecteren, rapporteren en adviseren.

OPDRACHTGEVERS     Het professionele atelier is ruim 15 jaar een betrouwbaar adres voor particulieren, schilders, kunstenaars, kerken en instellingen. Gesprekspartner voor aannemers, bouwbedrijven en architecten.

GILDE     Gecertificeerd lid van de ondernemersvereniging van glazeniers OVG waar de leden geselecteerd worden op vakbekwaamheid en degelijke bedrijfsvoering.

Klik hier om contact op te nemen met de glazenier


 

Alle portfolio-categorieën:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial