Glas-in-lood villa De Nijhorst Heerenveen

Glas-in-lood villa De Nijhorst is herstelt.

glas-in-lood-villa-nijhorst-heerenveen-500x317

Het glas-in-lood villa Nijhorst in Heerenveen is herstelt. Tijdens de restauratie zijn de veertien glas-in-lood ramen van deze schitterende kantoor-villa uit het raamwerk zijn genomen en na grondige restauratie geplaatst in isolatie-glas.

glas-in-lood-bovenlichten-heerenveen-300x168

Dit fraaie paneel van de uitbouw is geheel gedemonteerd en opnieuw in het lood gezet. De gebroken ruitjes, en verkeerd geplaatste ruitjes zijn vervangen door ruitjes in de juiste kleur en structuur.

glas-in-lood-bovenramen-nijhorst-heerenveen-300x225

Het glas-in-lood is geplaatst in isolerende beglazing. Bij het maken van het nieuwe houtwerk is rekening gehouden met de dikte van het isolatieglas waardoor het een fraai geheel is geworden.


Kennismaking met atelier De Glazen Zee

Het atelier is gevestigd in een voormalig kerkgebouw in het centrum van Steenwijk. In deze inspirerende omgeving wordt met grote zorg en liefde gewerkt aan de mooiste ramen, stijlvolle deuren, lampen en unieke glaskunst. De Glazen Zee ontwerpt en maakt zowel traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur. Meer dan 1000 ontwerpen / voorbeelden van onder andere W. Bogtman beschikbaar!

PRODUCTEN     U kunt denken aan het ontwerpen en maken van bovenlichten, voordeuren, binnendeuren, schuifdeuren, kamer-en-suite deuren. Glas in lood voor trappenhuizen, dakkoepels, glas-in-lood lampen en raamhangers, voorzetramen en kunstobjecten.  In het atelier is oud glas-in-lood te koop.

DIENSTEN      Het ontwerpen, maken, herstellen / repareren en restaureren van glas-in-lood, monteren, brandschilderen, isoleren door bijvoorbeeld het plaatsen in isolatieglas. Kortom; van het herstellen van een gebroken ruitje tot het maken van grote en kleurrijke ramen voor een kerk. Deskundig op het gebied van inspecteren, rapporteren en adviseren.

OPDRACHTGEVERS     Het professionele atelier is ruim 15 jaar een betrouwbaar adres voor particulieren, schilders, kunstenaars, kerken en instellingen. Gesprekspartner voor aannemers, bouwbedrijven en architecten.

GILDE     Gecertificeerd lid van de ondernemersvereniging van glazeniers OVG waar de leden geselecteerd worden op vakbekwaamheid en degelijke bedrijfsvoering.

Klik hier om contact op te nemen met de glazenier

Alle portfolio-categorieën:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial