Glas-in-lood kamerdeuren

Glas-in-lood kamerdeuren voor een villa in Wolvega.

glas-in-lood-kamerdeuren-500x387

Glas-in-lood kamerdeuren meet een strak tijdloos ontwerp. Het blanke glas van de bestaande deuren is eruit gehaald en vervangen door nieuw glas-in-lood. Door het strakke ontwerp en het spaarzame gebruik van de kleur rood zijn dit aparte en opvallende ramen geworden. Toegepaste materialen; blank glas, rood, blank en grijs glas van Spectrum.

glas-in-lood-kamerdeur-250x93

De panelen zijn gemaakt naar het standaard-ontwerp no. 202.

 Klik hier voor meer standaard-ontwerpen.


Kennismaking met atelier De Glazen Zee

Het atelier is gevestigd in een voormalig kerkgebouw in het centrum van Steenwijk. In deze inspirerende omgeving wordt met grote zorg en liefde gewerkt aan de mooiste ramen, stijlvolle deuren, lampen en unieke glaskunst. De Glazen Zee ontwerpt en maakt zowel traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur. Meer dan 1000 ontwerpen / voorbeelden van onder andere W. Bogtman beschikbaar!

PRODUCTEN     U kunt denken aan het ontwerpen en maken van bovenlichten, voordeuren, binnendeuren, schuifdeuren, kamer-en-suite deuren. Glas in lood voor trappenhuizen, dakkoepels, glas-in-lood lampen en raamhangers, voorzetramen en kunstobjecten.  In het atelier is oud glas-in-lood te koop.

DIENSTEN      Het ontwerpen, maken, herstellen / repareren en restaureren van glas-in-lood, monteren, brandschilderen, isoleren door bijvoorbeeld het plaatsen in isolatieglas. Kortom; van het herstellen van een gebroken ruitje tot het maken van grote en kleurrijke ramen voor een kerk. Deskundig op het gebied van inspecteren, rapporteren en adviseren.

OPDRACHTGEVERS     Het professionele atelier is ruim 15 jaar een betrouwbaar adres voor particulieren, schilders, kunstenaars, kerken en instellingen. Gesprekspartner voor aannemers, bouwbedrijven en architecten.

GILDE     Gecertificeerd lid van de ondernemersvereniging van glazeniers OVG waar de leden geselecteerd worden op vakbekwaamheid en degelijke bedrijfsvoering.

Klik hier om contact op te nemen met de glazenier


 

Alle portfolio-categorieën:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial