Oud ontwerp voor glas-in-lood

Oud ontwerp voor glas-in-lood aan het Steenwijkerdiep

In de trapopgang van een nieuwbouwwoning zijn twee glas-in-lood panelen geplaatst. Het gekleurde glas in zachte tinten zorgt voor een sfeervol geheel. Toegepaste materialen; Mystic kathedraalglas en lood in diverse breedtes.
Ontwerp: De opdrachtgevers hebben zich laten inspireren door het glas-in-lood raam uit het atelier van Johannes Vermeer. Dat wordt weergegeven op zijn schilderij ‘de muziekles’.

glas-in-lood-oud-ontwerp-300x736

Een evenwichtig en sfeervol ontwerp in lichte tinten uitgevoerd.


glas-in-lood-oude-ontwerpen-300x110

Detail uit het schilderij 'de muziekles'
van Johannes Vermeer uit 1600.

 

glas-in-lood-voorbeelden-300x101

Gedigitaliseerd ontwerp.

Dit ontwerp is opgenomen in de lijst van standaardontwerpen.

KLIK HIER VOOR MEER ONTWERPEN.


Kennismaking met atelier De Glazen Zee

Het atelier is gevestigd in een voormalig kerkgebouw in het centrum van Steenwijk. In deze inspirerende omgeving wordt met grote zorg en liefde gewerkt aan de mooiste ramen, stijlvolle deuren, lampen en unieke glaskunst. De Glazen Zee ontwerpt en maakt zowel traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur. Meer dan 1000 ontwerpen / voorbeelden van onder andere W. Bogtman beschikbaar!

PRODUCTEN     U kunt denken aan het ontwerpen en maken van bovenlichten, voordeuren, binnendeuren, schuifdeuren, kamer-en-suite deuren. Glas in lood voor trappenhuizen, dakkoepels, glas-in-lood lampen en raamhangers, voorzetramen en kunstobjecten.  In het atelier is oud glas-in-lood te koop.

DIENSTEN      Het ontwerpen, maken, herstellen / repareren en restaureren van glas-in-lood, monteren, brandschilderen, isoleren door bijvoorbeeld het plaatsen in isolatieglas. Kortom; van het herstellen van een gebroken ruitje tot het maken van grote en kleurrijke ramen voor een kerk. Deskundig op het gebied van inspecteren, rapporteren en adviseren.

OPDRACHTGEVERS     Het professionele atelier is ruim 15 jaar een betrouwbaar adres voor particulieren, schilders, kunstenaars, kerken en instellingen. Gesprekspartner voor aannemers, bouwbedrijven en architecten.

GILDE     Gecertificeerd lid van de ondernemersvereniging van glazeniers OVG waar de leden geselecteerd worden op vakbekwaamheid en degelijke bedrijfsvoering.

Klik hier om contact op te nemen met de glazenier

Alle portfolio-categorieën:

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial