Isolatieglas met glas-in-lood.

Nieuwe glas-in-lood ramen in isolatieglas voor “onze kerk”.

De drie nieuwe glas-in-lood ramen in isolatieglas geplaatst. Voorheen zaten daar drie ramen van gewoon blank glas. In verband met de privacy zijn de ramen gemaakt van verschillende soorten Kathedraalglas. Door het toepassen van deze glassoorten wordt het beeld vertekend. Voor het ontwerp is gebruik gemaakt van glas-in-loodramen in de voormalige spreekkkamer van de voorganger. Voor de veiligheid zijn deze ramen aan de binnenzijde voorzien van brandwerend glas. Als u een voorbeeld wilt zien van glas-in-lood in isolerende beglazing dan kan dat. Welkom, de koffie is snel gezet!

isolerende beglazing
Isolerende beglazing in onze keuken
46- c
standaard-ontwerp no 46-c

Klik hier voor meer standaard ontwerpen


Kennismaking met atelier De Glazen Zee

Het atelier is gevestigd in een voormalig kerkgebouw in het centrum van Steenwijk. In deze inspirerende omgeving wordt met grote zorg en liefde gewerkt aan de mooiste ramen, stijlvolle deuren, lampen en unieke glaskunst. De Glazen Zee ontwerpt en maakt zowel traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur. Meer dan 1000 ontwerpen / voorbeelden van onder andere W. Bogtman beschikbaar!

PRODUCTEN     U kunt denken aan het ontwerpen en maken van bovenlichten, voordeuren, binnendeuren, schuifdeuren, kamer-en-suite deuren. Glas in lood voor trappenhuizen, dakkoepels, glas-in-lood lampen en raamhangers, voorzetramen en kunstobjecten.  In het atelier is oud glas-in-lood te koop. De prijs zal u meevallen!

DIENSTEN      Het ontwerpen, maken, herstellen / repareren en restaureren van glas-in-lood, monteren, brandschilderen, isoleren door bijvoorbeeld het plaatsen in isolatieglas. Kortom; van het herstellen van een gebroken ruitje tot het maken van grote en kleurrijke ramen voor een kerk. Deskundig op het gebied van inspecteren, rapporteren en adviseren.

OPDRACHTGEVERS     Het professionele atelier is ruim 15 jaar een betrouwbaar adres voor particulieren, schilders, kunstenaars, kerken en instellingen. Gesprekspartner voor aannemers, bouwbedrijven en architecten. Kijk in het fotoboek voor gerealiseerde projecten en voorbeelden.

GILDE     Gecertificeerd lid van de ondernemersvereniging van glazeniers OVG waar de leden geselecteerd worden op vakbekwaamheid en degelijke bedrijfsvoering.

Klik hier om contact op te nemen met de glazenier