Prijzen glas-in-lood nu “open en bloot”.

Prijzen glas-in-lood. Een veel gehoorde opmerking is; “echt heel erg mooi, maar wat kost het nou, zeker erg prijzig…”. Glas-in-lood wordt geheel met de hand, met enorm veel geduld en vakmanschap op ambachtelijke wijze gemaakt. Ieder paneel is anders en het is best lastig om zo een prijs te noemen. Om toch een stuk onduidelijkheid uit wereld te helpen zijn enkele voorbeeldpanelen van een prijskaartje voorzien.  Kijk op de pagina “PRIJS EN ONTWERP” om een eerste indruk te krijgen van de prijzen en mogelijkheden. De standaard-ontwerpen kunnen natuurlijk in goed overleg aan uw wensen worden aangepast.

prijs-glas-in-lood-isolatieglas-300x188

 


Kennismaking met atelier De Glazen Zee

Het atelier is gevestigd in een voormalig kerkgebouw in het centrum van Steenwijk. In deze inspirerende omgeving wordt met grote zorg en liefde gewerkt aan de mooiste ramen, stijlvolle deuren, lampen en unieke glaskunst. De Glazen Zee ontwerpt en maakt zowel traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur. Meer dan 1000 ontwerpen / voorbeelden van onder andere W. Bogtman beschikbaar!

PRODUCTEN     U kunt denken aan het ontwerpen en maken van bovenlichten,voordeuren,binnendeuren,schuifdeuren,kamer-en-suite deuren. Glas in lood voor trappenhuizen, dakkoepels, glas-in-lood lampen en raamhangers, voorzetramen en kunstobjecten.  In het atelier is oud glas-in-lood te koop. De prijs zal u meevallen!

DIENSTEN      Het ontwerpen, maken, herstellen / repareren en restaureren van glas-in-lood, monteren, brandschilderen, isoleren door bijvoorbeeld het plaatsen in isolatieglas. Kortom; van het herstellen van een gebroken ruitje tot het maken van grote en kleurrijke ramen voor een kerk. Deskundig op het gebied van inspecteren, rapporteren en adviseren.

OPDRACHTGEVERS     Het professionele atelier is ruim 15 jaar een betrouwbaar adres voor particulieren, schilders, kunstenaars, kerken en instellingen. Gesprekspartner voor aannemers, bouwbedrijven en architecten. Kijk in het fotoboek voor gerealiseerde projecten en voorbeelden.

GILDE     Gecertificeerd lid van de ondernemersvereniging van glazeniers OVG waar de leden geselecteerd worden op vakbekwaamheid en degelijke bedrijfsvoering.

Klik hier om contact op te nemen met de glazenier

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial