Uitzending EO -programma ‘Geloof en een Hoop Liefde’

Uitzending EO

Onlangs werden we gevraagd of er voor een uitzending van het programma “geloof en een hoop liefde” van de EO bij ons gefilmd mocht worden. De filmploeg was enkele dagen in Steenwijk en wilde een aantal “bijzondere personen” (?) en hun persoonlijke verhaal opnemen in hun programma. Best ingewikkeld en spannend. Naast het oude ambacht van glazenier was er ook veel aandacht voor onze persoonlijke omstandigheden. Dit in verband met het ontdekken van borstkanker bij Karine Vreugdenhil en de behandelingen die daarna volgden.

Tijdens de opname heb ik gewerkt aan een klein glas-in-lood raam met als titel: Samen uitzien naar.
Klik op de foto voor meer informatie en toelichting.


Kennismaking met atelier De Glazen Zee

Het atelier is gevestigd in een voormalig kerkgebouw in het centrum van Steenwijk. In deze inspirerende omgeving wordt met grote zorg en liefde gewerkt aan de mooiste ramen, stijlvolle deuren, lampen en unieke glaskunst. De Glazen Zee ontwerpt en maakt zowel traditioneel glas in lood maar ook modern en tijdloos glas-in-lood, passend bij nieuwbouw en een strak interieur. Meer dan 1000 ontwerpen / voorbeelden van onder andere W. Bogtman beschikbaar!

PRODUCTEN     U kunt denken aan het ontwerpen en maken van bovenlichten,voordeuren,binnendeuren,schuifdeuren,kamer-en-suite deuren. Glas in lood voor trappenhuizen, dakkoepels, glas-in-lood lampen en raamhangers, voorzetramen en kunstobjecten.  In het atelier is oud glas-in-lood te koop. De prijs zal u meevallen!

DIENSTEN      Het ontwerpen, maken, herstellen / repareren en restaureren van glas-in-lood, monteren, brandschilderen, isoleren door bijvoorbeeld het plaatsen in isolatieglas. Kortom; van het herstellen van een gebroken ruitje tot het maken van grote en kleurrijke ramen voor een kerk. Deskundig op het gebied van inspecteren, rapporteren en adviseren.

OPDRACHTGEVERS     Het professionele atelier is ruim 15 jaar een betrouwbaar adres voor particulieren, schilders, kunstenaars, kerken en instellingen. Gesprekspartner voor aannemers, bouwbedrijven en architecten. Kijk in het fotoboek voor gerealiseerde projecten en voorbeelden.

GILDE     Gecertificeerd lid van de ondernemersvereniging van glazeniers OVG waar de leden geselecteerd worden op vakbekwaamheid en degelijke bedrijfsvoering.

Klik hier om contact op te nemen met de glazenier

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial